Guardiola wenst dat Messi bij Barça blijft, zorgen om Sterling

7 februari 2020, 20:37

Pep Guardiola hoopt dat Lionel Messi zijn carrière afsluit bij FC Barcelona. De manager van Manchester City reageerde op de vraag of de Argentijn naar het Etihad Stadium zou kunnen komen nu hij ontevreden is over de gang van zaken in Barcelona.

Over de toekomst van Messi in Camp Nou bestaan serieuze twijfels nadat hij deze week publiekelijk botste met technisch directeur Eric Abidal. Meerdere clubs worden in verband gebracht met Messi, waaronder Manchester City. Guardiola is duidelijk over zijn voormalige pupil. "Hij is speler van Barcelona en hij blijft daar, dat is mijn wens. Ik hoop dat hij daar zijn carrière afsluit", aldus de Catalaanse trainer. "Ik ga het ook niet hebben over spelers van andere clubs."

Blessure Sterling

Guardiola heeft wel andere zaken om zich druk om te maken. De komende weken moet hij het stellen zonder Raheem Sterling. Twee dagen voor de ontmoeting met West Ham United vertelde Guardiola dat de aanvaller kampt met een hamstringblessure. Zelfs de Champions League-ontmoeting op 26 februari met Real Madrid staat voor Sterling op het spel. Hij raakte vorige week tegen Tottenham geblesseerd. "We moeten  het afwachten, het zal enkele weken duren."

Daarentegen komt de rentree van Leroy Sané wel in zicht. Een kruisbandblessure zette hem al het hele seizoen buitenspel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen