Vlap en Luckassen hebben weinig aan gelijkspel met Anderlecht

7 februari 2020, 23:49

Een nieuwe teleurstelling voor Michel Vlap en Derrick Luckassen. Met Anderlecht speelden de Nederanders gelijk op bezoek bij AA Gent (1-1). De club uit Brussel speelde zijn beste minuten op vreemde bodem, maar heeft vooral drie punten nodig om de Play-off 1 te bereiken.

Alleen de eerste zes ploegen gaan in deze play-offs strijden om de landstitel. Na dertig speelrondes vindt de schifting plaats, dus had Anderlecht vrijdagavond in hun 25ste competitieduel de volle buit erg goed kunnen gebruiken. Daar had paars-wit misschien ook wel recht op gehad tegen de nummer twee van België.

Maar Anderlecht kon een vroege 1-0 voorsprong via Antonie Colassin niet vasthouden. Al vrij rap kwam Gent vanaf de penaltystip op gelijke hoogte. Bij die rake strafschop van Jonathan David bleef het ook in de Ghelamco Arena. Onder meer Vlap hielp nog een reuzenkans om zeep voor Anderlecht.

Dus schoot Anderlecht weinig op met de remise. Zeker niet als nummer zes Genk zondag weet te winnen. Dat Genk op bezoek gaat bij nummer drie Antwerp, biedt Anderlecht hoop en is het verschil na dit weekend misschien wel drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen