Ajax-opponent Getafe blijft op Champions League-koers

8 februari 2020, 17:59

Getafe blijft op koers voor een plek in de Champions League. De tegenstander van Ajax in de knock-outfase van de Europa League maakte zaterdagmiddag indruk door concurrent Valencia met 3-0 aan de kant te zetten. Door de zege heeft Getafe de derde plaats in de Primera División steviger in handen.

Alle doelpunten in het Coliseum Alfonso Pérez vielen zaterdagmiddag in de tweede helft. Getafe nam na een klein uur de leiding via Jorge Molina. Hij schoot in de rebound raak nadat Jaume Domenech een schot van Jaime Mata keerde. Bij Valencia ontbrak overigens Jasper Cillessen. Hij kampt met een heupblessure en komt voorlopig niet in actie.

Molina nam ook het tweede doelpunt voor zijn rekening. De 37-jarige (!) aanvaller rondde beheerst af na een fraaie individuele actie. Nadat de van AS Roma gehuurde aanvaller Alessandro Florenzi een directe rode kaart kreeg voor een spijkerharde tackle, besliste Mata de wedstrijd door op aangeven van Ángel raak te schieten.

Door de overwinning staat Getafe drie punten los van nummer vier Sevilla, dat nog wel later in het weekend in actie komt. FC Barcelona, dat tweede staat, heeft met een wedstrijd minder gespeeld slechts vier punten meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen