Dumfries en Thomas eensgezind: "Dit hadden we heel hard nodig"

8 februari 2020, 22:08

PSV heeft vooral opgelucht gereageerd op de eerste overwinning van 2020. Na hele zware weken van teleurstellende resultaten en onrust werd er zaterdagavond enigszins geflatteerd gewonnen van Willem II (3-0), maar dat zal ze in Eindhoven een zorg zijn. "Deze overwinning is voor ons allemaal, de club, de fans, de spelers."

Dat zei aanvoerder Denzel Dumfries, duidelijk opgelucht, direct na het duel voor de camera van FOX Sports. De captain sprak van een 'heerlijke avond voor PSV', waarmee volgens hem bovendien een streep is gezet onder de laatste weken. "Het begon al met die fantastische actie van de fans aan het begin. Schitterend", zei hij over de actie om de spelers met fakkels en spandoeken aan te moedigen. "Nu kunnen we weer vooruit."

Ook doelpuntenmaker Ryan Thomas was blij met de drie punten. "Dit hadden we heel hard nodig", erkende de middenvelder, die heel aanvallend speelde én scoorde. "Er was veel onrust in de media en in de club. Dit hadden we hard nodig. Ik kan me de laatste keer dat ik scoorde niet herinneren. Het was bovendien een goede actie van Cody", loofde hij de assist van Gakpo. "Een goed gevoel om eindelijk te scoren. Dit ga ik vaker doen."

Lees ookPSV overtuigt niet

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen