Duitse topper Bayern - Leipzig gaat door ondanks storm

9 februari 2020, 11:18

De absolute kraker van dit weekend in de Bundesliga tussen Bayern München en RB Leipzig gaat door, ondanks de storm die over Duitsland trekt. Dat meldt Bayern althans via Twitter. RB Leipzig roept supporters intussen op om wel goed rekening te houden met de omstandigheden.

Vanochtend vroeg werd het duel tussen Borussia Mönchengladbach en 1. FC Köln van vanmiddag nog afgelast, vanwege de storm 'Sabine' die over Duitsland trekt. De veiligheid van de supporters kon niet worden gegarandeerd. Vanwege dezelfde storm, die in Nederland 'Ciara' heet, werden eerder al de wedstrijden in de Eredivisie en de Belgische competitie afgelast.

Lees ook: Storm treft ook Duits voetbal: Bundesliga-wedstrijd afgelast

'Geen sterke windstoten verwacht'

Er werd ook gevreesd voor de topper van 18:00 uur in München, maar Bayern en Leipzig gaan dus gewoon voetballen. "Het duel vindt plaats, omdat volgens de weersvoorspelling tot maandag geen sterke windstoten worden verwacht in München en omgeving", schrijft Bayern in een bericht aan de fans op Twitter.

Leipzig adviseert de eigen supporters, die naar München moeten afreizen, het weerbericht goed in de gaten te houden. Ook moeten zij volgens de club rekening houden met files of uitval van treinen. Bayern en Leipzig strijden vanavond om de koppositie in de extreem spannende Bundesliga. Het verschil tussen de beide clubs is nu slechts één punt, in het voordeel van Bayern.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen