Veerman baalt van VVV: "Ze hangen met z'n allen op de zestien"

9 februari 2020, 14:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Joey Veerman wist wel dat VVV-Venlo niet voor de schoonheidsprijs naar Friesland kwam, maar heeft zich toch verbaasd over de Limburgers. sc Heerenveen speelde zaterdag tegen een muur en kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Het spel van de laagvlieger kan Veerman niet bekoren. "Ik snap niet zo goed waarom VVV lacht, want ik weet niet waarom je zo wilt voetballen. Ze hangen met z'n allen op de zestienmeter. Ze zijn een keer in de zestienmeter geweest en dan krijgen ze een penalty. Bij ons zit het allemaal even tegen", baalt hij bij Omrop Fryslan.

De middenvelder stelde vast dat Heerenveen ongelukkig was in de afronding. "Wij kunnen hier met 4-1 winnen. Botman die de bal net schampt, Ejuke die op de paal schiet, Dresevic die 'm in de vijf meter helemaal verkeerd raakt voor een leeg doel, ik en Sherel schieten een bal bijna in de kruising. Het is gewoon zoveel pech. Als je ziet dat de kansen die we krijgen er niet in gaan, dan zit het tegen. We willen iedere wedstrijd winnen. We krijgen een kansje tegen en het is direct weer een goal."

Heerenveen wacht nog altijd op de eerste zege in 2020 en staat tiende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen