Lazio wint en doet helemaal mee in Italiaanse titelstrijd

9 februari 2020, 19:57

SS Lazio heeft zondagavond optimaal geprofiteerd van de nederlaag van Juventus: de ploeg van Simone Inzaghi had het op bezoek bij Parma niet eenvoudig, maar won wel dankzij een treffer van Felipe Caicedo (0-1). Daardoor is het koploper Juventus tot op één punt (!) genaderd.

Lazio speelde midweeks gelijk tegen Hellas Verona en dat was zeer teleurstellend. Zeker ook omdat de ploeg van Inzaghi een karrenvracht aan kansen kreeg en veel beter was. Omdat Hellas zaterdag ook stuntte tegen Juventus (2-1 winst), stond er zondag weer veel op het spel voor Lazio. De ploeg uit de hoofdstad was de betere ploeg, maar kwam wederom moeilijk tot goals. De enige treffer viel kort voor rust en kwam op naam van Felipe Caicedo, die van dichtbij raak schoot nadat de bal aan de neus van Ciro Immobile voorbij was gegaan: 0-1.

Daar bleef het uiteindelijk ook bij voor Lazio tegen de nummer acht van de competitie. De overwinning was verdiend en kan een zakelijke zege worden genoemd. Bij de nummer twee van de ranglijst kwam Nederlander Bobby Adekanye overigens weer niet in actie. Lazio zal vanavond overigens ook met een schuin oog kijken naar de wedstrijd tussen Internazionale en AC Milan. Lazio heeft namelijk twee punten meer dan Inter en zou vanavond dus gepasseerd kunnen worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen