Dumfries cliënt van Raiola: "Staat los van wat geschreven wordt"

10 februari 2020, 08:30

Net als Mohamed Ihattaren is ook Denzel Dumfries overgestapt naar Mino Raiola als zaakwaarnemer. De flamboyante belangenbehartiger heeft ook Mark van Bommel als cliënt. De twee hebben bovendien een goede band met elkaar. Volgens Dumfries heeft zijn switch daar niets mee te maken.

"Het staat helemaal los van wat er geschreven wordt", zegt Dumfries in De Telegraaf. "Het is een persoonlijke afweging. Volgens mij is Raiola een grote zaakwaarnemer, toch? Ik denk niet dat er bij ons jongens zijn die mensen hiermee een hak willen zetten. Dit is voor eenieder een persoonlijke keuze en bij ons geen issue." Sowieso heeft PSV een goede relateie met Raiola. Recent bracht hij Hirving Lozano voor een recordsom naar Napoli en Donyell Malen verlengde zijn contract. "Maar: stréép eronder", aldus Dumfries

Bovenstaande maakte allemaal wel deel uit van de onrustige periode van afgelopen weken. Dankzij de 3-0 zege op Willem II is de crisis in ieder geval voorlopig tot bedaren gebracht. "Ik wil zeker niet in de slachtofferrol gaan zitten om het feit dat we als spelersgroep last hadden van de commotie rondom PSV. Maar zoveel onenigheid is niet lekker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen