Applaus voor Hrustic: "Ik zag zelfs een spandoek met mijn naam"

10 februari 2020, 10:07   Bijgewerkt: 10 februari 2020, 10:15

Ajdin Hrustic is weer in de armen gesloten door de fans van FC Groningen. Onder applaus werd hij zaterdag tegen Vitesse gewisseld, twee weken geleden bij zijn entree tegen Ajax kreeg hij nog een fluitconcert te horen. "Ik ben overstelpt met berichtjes na die wedstrijd tegen Ajax", de 23-jarige Australiër.

"Alleen op Instagram al iets van vijfhonderd, veelal steunbetuigingen. Dat heeft me enorm goed gedaan", doet Hrustic zijn verhaal in het Dagblad van het Noorden. Met het applaus voor zijn optreden tegen Vitesse, staat er voor Hrustic een streep onder de eerdere gebeurtenissen. "Het deed me meer dan goed. Ik zag zelfs een spandoek met mijn naam erop. Dat supporters dat doen, betekent veel voor me. Ik heb mezelf helemaal leeggespeeld tegen Vitesse, heb gerend, geknokt, voor het team, voor mezelf, voor de fans. Wat geweest is, is geweest. Een gesloten boek."

Bovendien kreeg Hrustic na twee reservebeurten zijn basisplaats in het elftal terug. "Ik denk dat ik vorige week tegen PEC al goed inviel, al was het maar voor een half uur en verloren we jammer genoeg met 1-0. Maar ook toen hoorde ik na afloop vanuit het uitvak de supporters mijn naam scanderen. Dat was geweldig. Ik voelde de waardering en dat was wederzijds."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen