Van Osch keert definitief terug in wedstrijdselectie Jong PSV

10 februari 2020, 15:24

Yanick van Osch gaat definitief zijn rentree maken bij PSV. De keeper stond ruim een jaar buitenspel met een zware blessure, maar is inmiddels weer helemaal fit en kan maandagavond onder de lat staan bij Jong PSV, dat in de Eerste Divisie in eigen huis De Graafschap ontvangt. Zijn laatste competitiewedstrijd speelde de doelman in december 2018, thuis tegen Almere City (5-2).

Sindsdien staat Van Osch buitenspel met een zware blessure, wel traint hij al een tijdje weer volledig mee in Eindhoven. Ook was hij in de winterstop met het eerste elftal mee op trainingskamp in Qatar, al maakte hij daar nog geen wedstrijdminuten. Wel liet hij weten dat hij zich met een aflopend contract in het vooruitzicht, graag wil laten zien.

 "Ik ga er vanuit dat ik vanaf nu weer een aantal wedstrijden bij Jong PSV ga keepen. Het is aan mij om mezelf weer te laten zien en het hoogst haalbare niveau te halen", zei de goalie destijds. Naast Van Osch keren ook Noni Madueke, Jordan Teze en Sekou Sidibé terug bij Jong PSV. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen