Veerman ondanks doelpunt schlemiel bij St. Pauli

10 februari 2020, 22:34

Wat een droomavond had kunnen worden, werd voor Henk Veerman een avond om snel te vergeten. De spits van St. Pauli had zijn ploeg maandag aan een punt kunnen helpen tegen Holstein Kiel, maar miste diep in blessuretijd een strafschop. Eerder in de wedstrijd was hij wél trefzeker, maar St. Pauli verloor desondanks met 2-1.

Veerman, in januari in verband gebracht met een stap naar de Bundesliga, is sinds zijn terugkeer van een zware knieblessure flink op schot. Tegen Holstein Kiel maakte de boomlange aanvaller op fraaie wijze zijn vijfde doelpunt in vijf wedstrijden. Hij scoorde dit seizoen in totaal zes keer in tien duels.

De oud-spits van FC Volendam en sc Heerenveen sloeg vijf minuten na rust toe. Hij ontdeed zich op behendige wijze van zijn tegenstander en schoot vervolgens raak. Nadat de thuisploeg via Janni-Luca Serra op 2-1 was gekomen, kreeg St. Pauli in blessuretijd een penalty om op 2-2 te komen. Veerman ging achter de bal staan en zag zijn inzet gekeerd worden door de keeper van de tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen