Vitesse mogelijk zonder Bero in bekerduel met Ajax

11 februari 2020, 13:01

Het is een mogelijkheid dat Vitesse het woensdag in de bekerwedstrijd tegen Ajax moet doen zonder Matus Bero. De middenvelder is een twijfelgeval, waarover de technische staf woensdag de knop zal doorhakken. De Slowaak is dit seizoen een belangrijke spil op het middenveld.

De 24-jarige middenvelder heeft last van hamstringklachten, waardoor hij ook al het duel met FC Groningen van afgelopen weekend miste. Sturing wil geen risico nemen met zijn middenvelder, maar hoopt dat hij er woensdag bij is. "Natuurlijk hebben we Bero er graag bij", zegt de coach tegen De Gelderlander. "Maar met hamstringblessures moet je oppassen. Alleen als hij echt fit en pijnvrij is, kan hij ook spelen. Is het niet verantwoord, dan zit hij er ook niet bij."

Sturing wil nog niet prijsgeven hoe zijn team zal aantreden tegen Ajax. Duidelijk is dat dat verdedigers Joshua Brenet en Eli Dasa bij de groep zitten. De kans dat die backs starten is door de aanwezigheid van Julian Lelieveld en Max Clark niet zo groot. Bryan Linssen was afgelopen weekend geschorst, maar kan morgen wel spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen