FC Utrecht ziet St. Jago ook als optie bij vacature achterin

11 februari 2020 – FC Utrecht haalde ruim een week na het verstrijken van de transferdeadline nog de ervaren Lamine Sané binnen, toch kijkt het voor de posities achterin ook naar de eigen jeugd. Tommy St. Jago is een van de spelers die door trainer John van den Brom nauwlettend in de gaten wordt gehouden na de blessure van Willem Janssen, die de rest van het seizoen niet meer inzetbaar is.

FC Utrecht ziet St. Jago ook als optie bij vacature achterin

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat vertelt Van den Brom tegenover Voetbal International. "Zoals bekend is de spoeling achterin dun. Ik denk dat het niet lang duurt, voordat hij zijn basisdebuut maakt", vertelt de oefenmeester over de twintigjarige zelf opgeleide centrale verdediger, die tot dusver vier minuten maakte in de Eredivisie dit seizoen en maandagavond indrukwekkend speelde tegen Jong Ajax. 

"In mijn ogen is het heel simpel: als je jongens die tegen het eerste elftal aanzitten geen kans geeft, kan je net zo goed stoppen met Jong FC Utrecht", verduidelijkt Van den Brom, die aangeeft dat FC Utrecht bovendien flink investeert in het beloftenteam. "Ik kijk dan ook niet naar salaris of reputatie, ik kijk naar potentieel."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd