Garcia boos over eerste uur, Drommel vindt het Twente-onwaardig

11 februari 2020, 21:53

FC Twente-trainer Gonzalo Garcia was niet te spreken over het optreden van zijn ploeg dinsdagavond op bezoek bij FC Emmen. De oefenmeester snapte vooral niet wat zijn team in het eerste uur aan het doen was op bezoek in Drenthe. "We komen pas in het laatste half uur in de wedstrijd. Het is moeilijk te begrijpen waarom we het eerste uur zak slecht zijn."

Dat zei de coach tegenover FOX Sports na de kansloze 2-0 nederlaag. "Het was geen goede avond voor ons", concludeerde Garcia dan ook eerlijk. "Elke keer kwamen te laat als we probeerden druk te zetten. Dat is niet normaal, dat is juist een van onze krachten als we de linies dichtmaken. Maar vandaag lukte dat helaas niet."

'Twente-onwaardig'

Ook keeper Joël Drommel was niet te spreken over het optreden van de tien mannen voor hem en besefte tegenover TC/Tubantia dat de Enschedeërs flink aan de bak moeten voor handhaving. "Dit is FC Twente onwaardig", baalde de goalie. "Emmen was veel beter in de eerste helft, ze speelden goed voetbal." En dus wordt het nog een zwaar seizoen voor FC Twente. "We moeten inderdaad aan de bak. We moeten als team bij elkaar blijven en laten zien wat we vandaag in de tweede helft lieten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen