Ook Van Bommel genoemd als kandidaat-trainer van Hertha

12 februari 2020, 08:04   Bijgewerkt: 12 februari 2020, 11:34

Mark van Bommel wordt genoemd als nieuwe trainer van Hertha BSC. De Berlijnse club werd dinsdag verrast door het plotselinge vertrek van Jürgen Klinsmann, die slechts 76 dagen aan het roer stond. Naast Van Bommel vallen ook andere namen in het geruchtencircuit: Bruno Labbadia en Roger Schmidt.

Zowel BILD als Berliner Kurier noemen Van Bommel als mogelijk kandidaat. De oud-trainer van PSV flirtte vorige week nog met een baan in de Bundesliga. Bruno Labbadia schijnt topkandidaat te zijn. De nu clubloze trainer vertrok afgelopen zomer bij Vfl Wolfsburg, waar hij in anderhalf jaar topwerk leverde. Labbadia voorkwam eerst degradatie en loodste Wolfsburg het seizoen erna naar de Europa League. In november was hij ook al in beeld bij Hertha, maar werd uiteindelijk Klinsmann de opvolger van Ante Covic.

Lees ook: Klinsmann stopt na 76 dagen alweer als Hertha-coach

Roger Schmidt wordt eveneens genoemd in de Duitse hoofdstad. Hij zit ook zonder club. Eerder werkte de oefenmeester bij onder andere Bayer Leverkusen, Red Bull Salzburg en SC Paderborn. Door de naam van Niko Kovac heeft Hertha al een streep gezet. Op voorhand was hij naar verluidt de belangrijkste kandidaat. Hij zegde Hertha in november ook al af. Zolang er geen opvolger voor Klinsmann is, nemen assistenten Alexander Nouri en Markus Feldhoff de honneurs waar. De kans is klein dat zij het seizoen afmaken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen