Ihattaren: "Natuurlijk bijtekenen ook serieuze optie"

12 februari 2020, 09:00

Mohamed Ihattaren overweegt serieus zijn contract bij PSV te verlengen. Zijn huidige verbintenis loopt medio 2022 af. De toekomst van de vandaag (woensdag) achttien geworden PSV'er hangt grotendeels af van komende zomer. "Als ik zo doorga en op het EK al mooie dingen kan laten zien, dan kun je zeggen dat je je al met de besten van Europa kunt mete", aldus Ihattaren.

"Als er dan komende zomer al een mooie club voorbijkomt… Sommige kansen kun je niet laten lopen", zegt de PSV'er in Voetbal International. "Maar als ik op het EK bijvoorbeeld merk dat ik er nog niet klaar voor ben, dan is het misschien beter om nog een jaar in de Eredivisie te blijven."

Contractbesprekingen met PSV laat Ihattaren verder over aan zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. "Hij weet hoe ik erover denk. Laat mij maar voetballen en dan zie ik wel wat er op me afkomt. Komende zomer, of misschien het jaar erna. En natuurlijk is ook bijtekenen een heel serieuze optie. Hoewel alles heel snel gaat, heb ik nog genoeg te leren."

Vanzelfsprekend droomt Ihattaren van topclubs. "Als ik Steven Bergwijn bij Tottenham Hotspur zie, dan geniet ik daar enorm van. Toen hij laatst bij zijn debuut scoorde, heb ik een traantje gelaten. Dan kom je bij zo'n grote club en kom je zo geweldig binnen. Dat gun ik hem enorm, hij is mijn maatje."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen