'Technische staf Twente ziet geen toekomst voor Brama'

12 februari 2020, 09:44   Bijgewerkt: 12 februari 2020, 10:24

Voor Wout Brama is er onder hoofdtrainer Gonzalo Garcia in principe geen toekomst meer. Volgens de technische staf is de middenvelder vervelend aanwezig, zorgt hij voor wrijving en hebben zijn medespelers geen vertrouwen meer in hem. Dat concludeert TC/Tubantia uit het gesprek dat de fans dinsdagavond laat hadden met de gehele technische staf en Xandro Schenk.

Dat schrijft de ochtendkrant in een analyse. 'Volgens de staf is Brama 'irritant voor de ploeg, en ondermijnend bezig geweest naar de trainers, de ploeg en medespelers' en zorgt hij voor wrijving', schrijft het medium. Volgens de afvaardiging van FC Twente helpt het niet dat de eigen fans Brama toezingen, omdat hij er zelf zodoende meer in gaat geloven.

Lees ook: FC Twente-bus aangehouden: García moet weg

Verder blijkt volgens TC/Tubantia uit het gesprek dat de technische staf van FC Twente maar weinig kritisch is op het eigen functioneren. 'De supporters, zo laat de delegatie van FC Twente weten, zijn te kritisch en moeten meer achter het elftal gaan staan. Opvallend is verder dat de delegatie van FC Twente weinig zelfkritisch is en veel dingen buiten zichzelf legt', zo valt er te lezen. Ook zou García zich (te) weinig hebben gemengd in het gesprek.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen