FC Utrecht beschikt in beker over Van Overeem, nog geen Dalmau

12 februari 2020, 15:44

FC Utrecht kan tegen Go Ahead Eagles weer beschikken over Joris van Overeem. Daarnaast is aanwinst Lamine Sané speelgerechtigd. Voor Adrian Dalmau komt het duel in de kwartfinale van de KNVB Beker te vroeg. "Verder is de groep hoe die hoort te zijn", aldus John van den Brom.

Utrecht strikte afgelopen weekend de transfervrije Sané als extra optie voor centraal achterin. "We waren vanwege het wegvallen van Willem (Janssen, red.) op zoek", zegt Van den Brom tegen FC Utrecht TV. "Tijdens de transferwindow hebben we daarnaar gekeken, maar niets kunnen vinden. Toen konden we niet vinden wat we wilden. Na het sluiten van de window werden ons nog steeds spelers aangeboden. Lamine was daar één van. We hebben hem uitgebreid bekeken en hem op de training gehad."

Lees ook: FC Utrecht ziet St. Jago ook als optie bij vacature achterin

Sané zou donderdag tegen Go Ahead zijn debuut voor Utrecht kunnen maken. In Deventer speelt Utrecht om een plek in de halve finale van de KNVB Beker. Van den Brom: "We hebben ze inmiddels drie bekeken, er is een goed beeld van Go Ahead. Voor hun duel met Jong Ajax was Go Ahead lang ongeslagen. Het is een goed lopend elftal, dat op elkaar is ingespeeld en niet voor niets zo lang ongeslagen was."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen