Bosz maakte zich zorgen om Sinkgraven: "Wist dat hij beter kon"

12 februari 2020, 19:52

Mede door een blessure kwam Daley Sinkgraven voor de winterstop weinig aan spelen toe bij Bayer Leverkusen. Sinds de winterstop start hij echter elkens in de basis. De eerste wedstrijden speelde hij wat onwennig, maar in het knotsgekke duel met Borussia Dortmund (4-3) maakte hij een goede beurt. Zijn goede optreden beloonde hij met een assist op de winnende goal.

Trainer Peter Bosz is tevreden met hoe Sinkgraven zich ontwikkelt. "Tijdens de winterstop trainde hij goed, maar hij is er nog niet helemaal. Ik maakte me wat zorgen omdat hij twee wedstrijden niet goed gespeeld had. Ik wist dat hij beter kon, maar gelukkig deed hij het zeer goed tegen Dortmund. Dat betekent dat hij op de goede weg is", aldus de coach tegenover Kicker.

Sinkgraven zelf zegt zich 'echt fit' te voelen. "Het is fijn om een paar wedstrijden op rij te spelen. Daar ben ik erg blij mee. Het is belangrijk om ritme op te doen, dat maakt me sterker", vertelt de linksback. "Verdedigend gaat het goed, maar ik denk dat ik aanvallend meer kan brengen. Misschien hou ik me nog wat in. Ik weet niet waarom. We spelen aantrekkelijk voetbal met aanvallende spelers, misschien blijf ik daarom wat achterin hangen. Maar de coach heeft me verteld dat het tijd is om mezelf te laten zien, dus dat probeer ik te doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen