Bakker laat zich gelden bij basisdebuut voor PSG

12 februari 2020, 20:27

Mitchel Bakker heeft een geslaagd basisdebuut achter de rug bij Paris Saint-Germain. De linksback bereikte met PSG de halve finale van de Coupe de France door met liefst 1-6 te winnen bij Dijon. Het eerste doelpunt van de Parijzenaars kwam voor een groot deel op conto van de oud-Ajacied.

Samen met onder meer Kylian Mbappé en Edinson Cavani stapte Bakker het veld in Dijon op. Al in de eerste minuut van de wedstrijd liet de jonge linksachter zich gelden. Hij onderschepte de bal, ging een één-twee aan en leverde een lage voorzet. Die kwam niet bij een teamgenoot terecht, maar werd wel door Dijon-verdediger Wesley Lautoa in het eigen doel gewerkt.

De thuisploeg kwam daarna via Mounir Chouiar, maar een stunt zat er niet in voor Dijon. PSG scoorde vlak voor rust de 1-2 via Mbappé en maakte na rust het karwei af. Door doelpunten van Thiago Silva, Pablo Sarabia (twee keer) en Senou Coulibaly won PSG uiteindelijk met grote cijfers. Bakker stond de hele wedstrijd op het veld.