Sturing baalt van naïef Vitesse: "Kwaliteitsverschil geeft doorslag"

13 februari 2020, 09:24

Vooraf was er veel vertrouwen in een stunt in het kamp van Vitesse, maar het bekerduel met Ajax liep uit op een teleurstelling met een 0-3 nederlaag. Edward Sturing baalde van de manier waarop de goals werden weggegeven en het gebrek aan scherpte in de aanval.

In de openingsfase kreeg Vitesse enkele prima mogelijkheden, zag Sturing. "De wedstrijd verliep precies zoals ik voorspeld had. Ze hadden veel de bal en namen wat risico's achterin. Daar moesten we toeslaan, maar we kregen een hele naïeve goal tegen bij de 0-1. Daar kunnen ze tussen twee man eruit komen en dan ligt het open. Dan blijkt wel weer dat ze daar handiger in zijn", baalt de coach bij Omroep Gelderland.

Vitesse had kans gemaakt op een resultaat als het voorin wat scherper was geweest, maar dat lukte de thuisploeg niet. "Nee, het kwaliteitsverschil is doorslaggevend. Iedereen heeft wel alles gegeven namelijk, maar dan kun je een tegenstander tegenkomen die beter is. Maar zondag moeten we dit ook tegen Heerenveen brengen", sluit hij af.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen