Mogelijk hereniging Van As en Groenendijk bij Roda JC

13 februari 2020, 11:24   Bijgewerkt: 13 februari 2020, 11:37

Jeffrey van As is deze week begonnen bij Roda JC, waar hij de nieuwe technisch directeur is. De beleidsbepaler heeft als één van de belangrijke taken om een nieuwe hoofdtrainer aan te stellen. Alfons Groenendijk, die net als Van As dit seizoen vertrok bij ADO Den Haag, is daarvoor in beeld.

Dat bevestigt Van As desgevraagd bij De Limburger. "Ik heb hem aangesteld bij ADO en we hebben heel plezierig samengewerkt. De manier waarop wij werken, past goed bij elkaar. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat hij niet op mijn lijstje staat, maar het is nog te vroeg om te zeggen dat hij de nieuwe trainer wordt. Ik heb met hem gesprekken gehad over Roda, maar ik ben ervan overtuigd dat hij bij de club past."

Van As weer dat hij op een moeilijk moment is ingestapt bij Roda. Trainer Jean-Paul de Jong werd onlangs ontslagen en de club staat op achttiende plaats in de Eerste Divisie. Vooralsnog is het een seizoen volop dieptepunten met onder meer ook het eerdere vertrek van Mauricio Garcia de la Vega. "Het perspectief is goed en volgend jaar moeten we mee gaan doen om de play-off plekken. Er is voldoende budget om volgend seizoen een rol van betekenis te kunnen gaan spelen in de Eerste Divisie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen