Wormuth over VVV-Venlo: "Geen specialiteit, maar van alles wat"

13 februari 2020, 14:17

Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth is enorm op zijn hoede voor VVV-Venlo. Niet alleen is de formatie onder Hans de Koning in de goeden doen, ook ziet de Duitser een grote onvoorspelbaarheid bij de opponent van vrijdagavond. "VVV heeft geen echte specialiteit, maar ze hebben van alles wat. Dat maakt ze onberekenbaar."

Dat vertelt hij op de clubsite van Heracles Almelo. "Als we thuis zouden spelen tegen VVV was het een 'must-win', uit is dat toch lastiger. Een gelijkspel zou de afstand tussen ons gelijk houden. Het minimale doel is een punt, maar natuurlijk willen we graag winnen", legt Wormuth uit. "De jongens zijn goed voorbereid op VVV, ze weten dat het zeker in Venlo een goede ploeg is."

Het verschil tussen beide teams bedraagt acht punten, maar liefst zeven plekken op de ranglijst. Daarom wil Wormuth nog niet denken aan play-offs. "Eerst maar eens voldoende punten halen om er zeker in te blijven, daarna kunnen we verder kijken wat er mogelijk is." Op bezoek in Venlo verwacht Wormuth verdedigers Robin Pröpper en Tim Breukers terug te hebben, Alexander Merkel (schorsing), Joey Konings, Jesper Drost en Navajo Bakboord (blessures) zijn er in elk geval niet bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen