KNVB nog niet bezig met Klassieker als bekerfinale: "Niet chique"

14 februari 2020, 14:39

Er bestaat een serieuze kans dat Ajax en Feyenoord het tegen elkaar op gaan nemen in de bekerfinale. Ajax kruist in de halve finale de degens met FC Utrecht, terwijl Feyenoord het op gaat nemen tegen NAC Breda. Als Ajax - Feyenoord daadwerkelijk de finale wordt dan zorgt dat voor problemen bij de KNVB. De bond zich daar nu echter nog niet over uitlaten.

Sinds 2009 mogen er bij duels tussen de rivalen geen uitsupporters meer aanwezig zijn. In 2010 was Ajax tegen Feyenoord ook de bekerfinale en toen werd er voor gekozen om een thuis- en uitduel in te voeren in de eindstrijd. Of dat nu weer gaat gebeuren, kan de KNVB nog niet zeggen. "We moeten met alle scenario's rekening houden, maar gaan nu niet publiekelijk vooruitlopen op één mogelijkheid. Vooral niet gezien de onvoorspelbaarheid soms in het bekertoernooi", zegt een woordvoerder van de bond tegen de NOS.

Uiteraard zal de KNVB alvast nadenken over scenario's, maar dat wil het dus niet duidelijk aangeven. "Wij vinden het niet chique om nu al over een finale te praten", besluit de woordvoerder. FC Utrecht - Ajax wordt op 4 maart gespeeld, terwijl Feyenoord - NAC op 5 maart wordt afgewerkt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen