Pardew ziet verbetering bij ADO Den Haag: "Maar het moet beter"

14 februari 2020, 17:47

Het is ADO Den Haag onder Alan Pardew nog niet gelukt de weg omhoog in te zetten. De Hagenaren begonnen de tweede seizoenshelft met een zege, maar veroverden daarna nog maar één punt in drie wedstrijden. Te weinig, vindt de Engelse trainer.

Met een karrevracht aan nieuwe spelers hoopt ADO de komende maanden degradatie uit de Eredivisie te voorkomen. Daarvoor heeft de Haagse club wel betere resultaten nodig. "In de afgelopen speelronden hadden we meer punten willen pakken. Het zijn er vier geworden, maar we hadden graag gezien dat het er minimaal zes zouden zijn. Het is een lastige situatie en het moet beter, maar de laatste thuiswedstrijden waren wel in orde. In die duels zagen we allemaal wel verbeteringen", blijft Pardew positief in zijn perspraatje.

Tegen Sparta Rotterdam maakten aanwinsten Mark Duffy (gehuurd van Sheffield United) en Omar Bogle (gehuurd van Cardiff City) hun debuut. "Ze zijn up to speed", stelt Pardew. "Ze begrijpen het team inmiddels en weten wat ze daaraan kunnen toevoegen. We kijken wat het beste moment is om ze te laten starten. Het is fijn dat we dankzij hen meer offensieve mogelijkheden hebben gekregen."

Ondanks dat Tom Beugelsdijk na zijn polsbreuk alweer een tijdje meetraint, is hij nog niet inzetbaar. "Hij heeft waarschijnlijk nog wel even de tijd nodig. Maar het is goed dat hij de concurrentie snel kan aangaan met Sam Stubbs en Shaquille Pinas."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen