Dessers op een eiland: "Ik sta er helemaal alleen"

15 februari 2020, 11:35

Cyriel Dessers is duidelijk ontevreden over hoe het momenteel gaat bij Heracles Almelo. De nummer tien van de Eredivisie leed vrijdagavond een nederlaag bij VVV-Venlo (1-0). "We hebben al twee maanden moeite met goede wedstrijden spelen", aldus de topscorer.

"Vorige week wonnen we wel (van Fortuna Sittard, red.). Dat gaf even een boost, maar speelden we eigenlijk ook niet goed. Vandaag (vrijdag, red.) was het helemaal niet goed", is Dessers eerlijk in gesprek met FOX Sports. De spits vindt bovendien dat hij voorin op een eiland staat. "Ondertussen al een paar weken. Mauro Junior komt er af en toe bij, voor de rest sta ik er helemaal alleen. Ploegen focussen zich ook meer op mij. Iedere keer als ik aan de bal kom, staan er drie man om mij heen. Anderen zouden daarvan moeten profiteren, maar dat doen we helemaal niet. Het is iets wat wel begint te steken."

Dessers werd aan alle kanten aangepakt door de spelers van VVV. "Er werd aan mij getrokken en ik werd getrapt. Als ik een arm op de tegenstander leg, wordt er wel gefloten. Het is iets wat meespeelt als je bovenaan de topscorerslijst staat. Ik moet daarmee leren omgaan en er slimmer in zijn", aldus de Belg, die in de slotseconde nog een enorme kans op de gelijkmaker miste. "Ik raakte de bal niet goed. Anders gaat 'ie erin. Het is veelzeggend dat ik tot de 97ste minuut moet wachten op een echte, grote kans. De ploeg en ik moeten zich dat aanrekenen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen