Bero: "Als ik als prof een wens heb, is het voetballen in Engeland"

15 februari 2020, 15:26

Ooit hoopt Vitesse-middenvelder Matus Bero (24) te voetballen in de Premier League. "Ik weet niet of ik er ooit goed genoeg voor ben, maar als ik als prof ergens een wens heb, is het voetballen in Engeland", deelt de Slowaak zijn droom.

"Voor mijn toekomst moet Vitesse een springplank zijn naar een grotere competitie. Ik kan niet meer dan mijn best doen bij deze club", zegt Bero tegen De Gelderlander. "Engeland is het ultieme doel. Als dat via de Primera Division in Spanje of Bundesliga in Duitsland kan, vind ik dat ook prima. En als Glasgow Rangers zich meldt, ga ik ook. Daar is Gerrard de manager. Dat zou wel top zijn."

Op dit moment is hij niet bezig met een transfer. Bero is blij met wat hij heeft in Arnhem. Dankzij zijn prestaties heeft Bero het geschopt tot volwaardig international van Slowakije. "Voor mij is Vitesse in alles een geweldige stap. Ik ben in Nederland beter geworden. Ik geniet in de Eredivisie", zegt de speler, die met Vitesse wel een wisselvallig seizoen kent. "Ikzelf ben tot dusver redelijk stabiel. Met Sondre Tronstad er nu bij kan ik meer gebruik gaan maken van mijn loopvermogen. Wij moeten uiteindelijk de play-offs in, om te strijden voor Europees voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen