FC Twente legt middenvelder Roemeratoe (20) langer vast

16 februari 2020, 08:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Twente heeft het contract van Godfried Roemeratoe (20) verlengd. De jonge middenvelder ligt, na het zetten van zijn handtekening, nu tot medio 2022 vast in Enschede, met een optie voor nog een seizoen. Dat heeft FC Twente na het gewonnen duel van gisteravond tegen AZ (2-0) wereldkundig gemaakt.

Roemeratoe speelt sinds 2014 bij Twente in de jeugdopleiding. Vorig seizoen maakte hij in de Eerste Divisie tegen NEC zijn debuut in het eerste elftal en dit seizoen speelde hij al vijftien duels in de Eredivisie namens de Tukkers. De Zeeuw krijgt daarom nu als beloning een nieuwe verbintenis. "Dit nieuwe contract geeft mij een trots gevoel, het zorgt voor mooie vooruitzichten en vertrouwen dat FC Twente in mij heeft", aldus Roemeratoe op de clubwebsite.

Zijn debuut in het eerste elftal en de promotie naar de Eredivisie droegen eraan bij dat 2019 "erg speciaal" was voor Roemeratoe, blikt hij terug. "En ik heb dit seizoen al veel mogen spelen, goede wedstrijden gespeeld en ook minder goede wedstrijden, en het blijft voor mij nog steeds belangrijk zo veel mogelijk minuten te maken. Om mij te blijven ontwikkelen, heel veel te leren en me dan zo goed mogelijk te laten zien."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen