'Mogelijk puntenaftrek Manchester City in competitie'

16 februari 2020, 11:20

Manchester City krijgt mogelijk nog meer problemen dan alleen uitsluiting van deelname aan de Champions League. Ook de Premier League is de club namelijk aan het onderzoeken en daar zouden ook fikse straffen uit kunnen volgen, schetst de Britse krant The Guardian.

Afgelopen vrijdag werd bekend dat de UEFA City schorst vanwege het overtreden van de financiële regels. Zo zou de club doelbewust sponsorinkomsten te hoog hebben aangezet op de rekeningen. Naast het twee jaar niet mogen deelnemen aan de Champions League kreeg City ook een miljoenenboete. City kondigde aan meteen in beroep te gaan, maar moet dus mogelijk ook in eigen land vrezen voor sancties vanwege dezelfde fouten waar de UEFA hen nu van beschuldigd.

Lees ook: La Liga-baas blij om straf City: "Er is een mooi voorbeeld gesteld"

The Guardian schrijft dat de Premier League binnenkort zal komen met de bevindingen uit hun eigen onderzoek naar de praktijken bij Manchester City, dat vorig jaar werd gestart. Dit zou uiteindelijk kunnen leiden tot puntenaftrek voor Manchester City in de competitie. Zowel de Premier League als Machester City wilden tegenover de krant geen commentaar geven op het lopende onderzoek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen