Gosens besloot nog niet over interlandloopbaan: "Niks gehoord"

16 februari 2020, 12:22

Robin Gosens is bezig aan een uitstekende periode bij zijn club Atalanta in Italië en dus zou hij zomaar op de radar kunnen komen van het Nederlands elftal om daar een rol aan de linkerkant te gaan vervullen. De oud-speler van Heracles Almelo en FC Dordrecht zou echter ook nog kunnen kiezen voor een interlandloopbaan bij Duitsland.

Gosens heeft een Nederlandse vader en een Duitse moeder en bezit beide paspoorten. "Ik voel mij zowel Nederlands als Duits", zegt hij tegen de NOS. Gosens werd geboren in Duitsland en groeide daar op, maar brak als voetballer door in ons land. Mocht het zover komen dat zowel Nederland als Duitsland hem wil strikken voor interlands, dan zal dat bij Gosens voor de nodige hoofdbrekens gaan zorgen, verwacht hij.

Lees ook: Gosens wil ooit voor Schalke spelen: "Als ze bellen

"Als ik echt moet kiezen, vind ik het een lastige keuze. Het zijn allebei voetbalgekke landen en landen die leven voor het voetbal." Voorlopig speelt er nog niks, zegt de 25-jarige aanvallende linksback, die sinds 2017 bij Atalanta speelt. "Persoonlijk heb ik nog niks gehoord van beide kanten. Ik hoor vooral de media daarover."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen