Go Ahead na bekerverlies ook ten onder bij sterk MVV

16 februari 2020, 16:30

Het is een slechte week voor Go Ahead Eagles. De formatie van Jack de Gier werd midweeks door FC Utrecht uitgeschakeld in het bekertoernooi en heeft ook in de Eerste Divisie een tik gekregen. De nummer vijf van de ranglijst ging zondag ten onder bij MVV Maastricht: 3-0.

Go Ahead verloor in de kwartfinales van de beker midweeks met 1-4 van Utrecht. De ploeg wilde de nare smaak van die wedstrijd zondag wegspoelen in Maastricht, maar dat lukte niet. MVV was scherper in de openingssafe en kwam na een halfuur verdiend op voorsprong. Luc Mares werkte binnen na een spervuur van meerdere kansen op het doel van Hobie Verhulst. MVV drukte door en kwam twintig minuten voor tijd op 2-0 via wederom Mares. Hij werkte binnen na een corner.

Eigenlijk kwam Go Ahead pas na die goal beter in de wedstrijd. Onder meer Alexander Bannink kreeg een grote kans in de slotfase, maar net als enkele ploeggenoten vond hij de prima keepende Nigel Bertrams op zijn weg. Waar Go Ahead dus niet scoorde, deed MVV dat wel. De thuisploeg maakte er in de slotfase via spits Anthony van den Hurk ook nog 3-0 van. De nummer dertien van de competitie heeft dus wel goede zaken gedaan op eigen veld en is nu negen duels op rij ongeslagen in Maastricht.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen