Bayern maakt drie goals in eerste twaalf minuten en wint

16 februari 2020, 18:03

De storm Dennis houdt de gemoederen bezig, maar Bayern München had zondag een andere storm in huis. Het was compleet ontketenend in de uitwedstrijd tegen 1. FC Köln en sloeg in de eerste twaalf minuten drie keer toe. Dat bleek de aanzet voor de simpele 1-4 overwinning.

Bayern stond in de uitwedstrijd al na twaalf minuten met 0-3 voor en dat te danken aan goals van Robert Lewandowski, Kingsley Coman en Serge Gnabry. De 0-2 stond al na vijf minuten al met 0-2 op het bord, Gnabry tekende in de twaalfde minuut voor 0-3. Thomas Müller scoorde niet, maar was als aangever wel belangrijk bij de goals. Bayern deed het daardoor vervolgens rustiger aan, maar kwam via weer een goal van Gnabry na de pauze nog wel op 0-4. Mark Uth, winterversterking van Köln, maakte vervolgens nog wel de eretreffer.

De thuisploeg had nog veel meer kunnen scoren, aangezien het in de tweede helft voldoende mogelijkheden kreeg. Het was aan Manuel Neuer te danken dat Köln niet vaker scoorde. Bayern doet door de overwinning goede zaken en heeft nu een punt meer dan nummer twee RB Leipzig. Köln staat veertiende en moet naar beneden blijven kijken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen