RKC houdt redelijk stand: "Ajax met hoofd al bij Getafe"

16 februari 2020, 18:32

Veel mensen gingen er vanuit dat RKC Waalwijk zondag tegen een zware nederlaag aan zou lopen bij Ajax, maar dat gebeurde niet. De Amsterdammers wonnen met 3-0. Bij RKC hadden de spelers door dat de thuisploeg niet volle bak gingen.

Aanvaller Sylla Sow kreeg in de eerste helft een aardige kans, maar liet die onbenut. Scoren in de Johan Cruijff ArenA had hij graag gedaan. "Dat zou mooi zijn geweest, maar het mocht niet zo zijn", zegt Sow tegen het Brabants Dagblad. Hij merkte dat RKC redelijk makkelijk mee kon spelen. "Ik weet niet of het onderschatting was, maar misschien waren ze met hun hoofd al bij Getafe. Wij begonnen ook niet goed en dus was het niet echt een spectaculaire wedstrijd. Vanaf de 1-0 zag je dat zij wat losser gingen spelen, jammer dat wij dat doelpunt toelaten."

Volgens Sow kan het niet zo zijn dat de spelers onder de indruk waren van het stadion en de omstandigheden. "Dat is een slap excuus. In de Kuip tegen Feyenoord begonnen we wel goed. Maar we moeten zorgvuldiger zijn, toeslaan op de juiste momenten. Dat laten we te vaak na."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen