Gisteren gemist: racismeschandaal, Lazio klopt Internazionale

17 februari 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 16 februari.

Onverslaanbaar Lazio zet titelstrijd op z'n kop met zege op Inter

De titelstrijd in de Serie A ligt weer volledig open en dat is te danken aan SS Lazio. Het team verloor sinds september geen wedstrijd meer in de eigen competitie en heeft zondag ook afgerekend met Internazionale in een prachtige kraker. Bij rust stond de beste uitploeg van de Serie A nog met 0-1 voor, maar in de tweede helft boog Lazio de wedstrijd om: 2-1. Het staat daardoor nu tweede in de Serie A.

Real Madrid laat zege glippen bij rentree van Hazard

Real Madrid heeft bij de rentree van Eden Hazard een teleurstellend resultaat geboekt. Het elftal van Zinedine Zidane kwam zondagavond in eigen huis niet verder dan een gelijkspel tegen degradatiekandidaat Celta de Vigo: 2-2. Daarmee is achtervolger FC Barcelona de koploper tot op een punt genaderd.

Beschimpte Marega woest op arbiter: 'Je bent een schande'

De racistisch bejegende Moussa Marega van FC Porto heeft bikkelhard gereageerd. De spits heeft geen goed woord over voor scheidsrechter Luis Godinho. Marega stapte zondagavond van het veld, omdat fans van Vitoria de Guimaraes zich schuldig maakten aan racisme.

Aankoop Bozeník goud waard bij krankzinnige zege Feyenoord

Feyenoord heeft de strijd om plek twee in de Eredivisie weer een stuk spannender gemaakt. De ploeg won in een sensationele wedstrijd met 3-4 van PEC Zwolle. Het elftal van John Stegeman kwam op een 2-0 en een 3-2 voorsprong, maar door een late treffer van invaller Robert Bozeník hield de ploeg uiteindelijk toch niks aan dit treffen over. Door de zege verkleint Feyenoord het gat met AZ tot vier punten, terwijl PEC één van de weinige degradatiekandidaten is die dit weekend geen punten pakte.

KNVB geeft Fortuna Sittard gelijk: "Dit is een strafschop"

Fortuna Sittard heeft reden tot klagen: ook de KNVB vindt dat de Limburgers tegen FC Emmen een penalty hadden verdiend. Een overtreding van Michael Chacon op Amadou Ciss werd niet gezien door Jeroen Manschot (foto) en ook VAR Marc Nagtegaal greep niet in. "Dit is een strafschop", stelt Reinold Wiedemeijer van de KNVB.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen