Spoorboekje: de Champions League ontwaakt uit winterslaap

18 februari 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 18 februari.

Wedstrijden

Atlético Madrid - Liverpool (21.00 uur)

Met wat meer moeite dan verwacht plaatste Liverpool zich voor de knock-outfase van de Champions League. Desalniettemin zijn The Reds een van de grootste, zo niet de grootste, favorieten om ook dit seizoen de cup met de grote oren te winnen. In de achtste finale mag het team van trainer Jürgen Klopp meteen aan de bak, want het taaie Atlético Madrid is de tegenstander. De Madrilenen zijn dit seizoen niet in grootse doen, maar de Champions League kan gekke krachten losmaken.

Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain (21.00 uur)

Lukt het Paris Saint-Germain dit jaar dan eindelijk om de Champions League te winnen. Vorig seizoen ging het, geheel onverwacht, in de achtste finale tegen Manchester United mis voor de Parijzenaars. Neymar en Kylian Mbappé zijn op tijd fit om vanavond in actie te kunnen komen tegen Borussia Dortmund. Bij de nummer drie van Duitsland lopen echter ook genoeg sterspelers rond. De nieuwste is Erling Braut Haaland. Hij overlegt krankzinnige cijfers in Dortmund. Weet hij ook vanavond te scoren?

Voetbal op tv

20.30 uur: Atlético Madrid - Liverpool, Veronica, voorbeschouwing en verslag van het CL-duel

20.30 uur: Borussia Dortmund - PSG, Ziggo Sport, voorbeschouwing en verslag van het CL-duel

23.00 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1, voetbalpraatprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen