FC Barcelona komt met statement en eist rectificatie

17 februari 2020, 16:00

FC Barcelona heeft maandagmiddag gereageerd op aantijgingen van verscheidene Spaanse media. In een statement ontkent de club ten stelligste een pr-bedrijf te hebben ingehuurd om het imago van voorzitter Josep Bartomeu op te schonen en dat van anderen te beschadigen. Barça eist rectificatie en beraadt zich op juridische stappen.

Spaanse media meldden eerder op de dag dat Barça het bedrijf I3 Ventures had ingehuurd om onder meer Lionel Messi, Xavi, Gerard Piqué, Pep Guardiola, Carles Puyol in een kwaad daglicht te stellen. Een reactie van de club heeft niet lang op zich doen wachten. Barcelona ontkent ook maar iets te maken te hebben met de social media-accounts die betrokken zijn bij de 'aanvallen' op onder meer Messi.

Barça maakt gebruik van de diensten van I3 Ventures, maar stelt de contractuele overeenkomst direct te zullen beëindigen als toch aan het licht komt dat het bedrijf iets te maken heeft met de troll-accounts. De club wil zijn reputatie en dat van zijn sponsors, spelers, bestuursleden, leden en supporters beschermen en eist directe rectificatie van de vandaag verspreide informatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen