Spoorboekje: Bergwijn met Spurs in CL en competitieduel Spurs

19 februari 2020, 07:00   Bijgewerkt: 18 februari 2020, 23:40

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 19 februari.

Wedstrijden

Manchester City – West Ham United (20.30 uur)

Ondanks alle onrust binnen de club moet Pep Guardiola ook gewoon actief zijn op het veld: in de Premier League is West Ham United de opponent. Omhoog kijken heeft geen enkele zin meer, want Liverpool is uit beeld. Maar de tweede plaats verdedigen wordt nog moeilijk genoeg, waardoor West Ham United verslagen moet worden. Dan loopt de voorsprong op Leicester City uit tot vier punten. 

Atalanta Bergamo – Valencia (21.00 uur)

De Nederlandse enclave hadden een klein wonder nodig om de groepsfase te overleven van de Champions League, maar dat is gelukt. En tegen Valencia liggen er serieuze kansen om de volgende ronde te bereiken: de laatste drie duels won de ploeg van Jasper Cillessen niet meer, terwijl Marten de Roon, Hans Hateboer en Robin Gosens in prima vorm verkeren.

Tottenham Hotspur – RB Leipzig (21.00 uur)

Zonder Heung-min Son en Harry Kane wacht José Mourinho een zwaar karwei tegen RB Leizpig. Mede daarom zijn er nog meer ogen gericht op Steven Bergwijn, maar de vraag is of de Nederlander het al in zijn eentje kan. Leipzig doet het in de Duitse competitie uitstekend, al blijft de finalist van vorig seizoen favoriet voor het tweeluik. Interessant wordt het zeker!

Voetbal op tv

21.00 uur: Atalanta Bergamo – Valencia, Ziggo Sport, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Tottenham Hotspur – RB Leipzig, Veronica, live verslag van het Champions League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen