Nieuwe domper Tottenham: Son 'out' met gebroken arm

18 februari 2020, 12:35   Bijgewerkt: 18 februari 2020, 14:16

Tottenham Hotspur heeft opnieuw een forse domper moeten incasseren: Heung-min Son is namelijk geblesseerd geraakt en ligt de komende weken uit de roulatie. In navolging van Harry Kane – die al een tijd buitenspel staat – mist de Zuid-Koreaan ook de Champions League-ontmoeting met RB Leipzig.

Dat heeft Tottenham Hotpsur op het clubkanaal laten weten. Son kampt met een gebroken arm, die hij opliep in de wedstrijd tegen Aston Villa. Son maakte de wedstrijd wel vol en was met twee treffers, waarvan één diep in blessuretijd, matchwinner (2-3). Inmiddels is Son geopereerd aan zijn kwetsuur en daarom voorlopig niet inzetbaar.

Woensdagavond speelt Tottenham Hotspur tegen RB Leipzig het heenduel in de Champions League, begin maart is de return. Voorin heeft José Mourinho ondanks de afwezigheid van Kane en Son door de komst van Steven Bergwijn wel wat meer opties, maar toch zal het een flinke domper zijn voor de Portugese coach. Omdat het om vermoedelijk enkele weken gaat, kan hij wellicht de return nog wel halen. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen