Slot denkt nog zeker niet dat de AZ-code 'gekraakt is'

19 februari 2020, 08:05

Arne Slot denkt niet dat de tank leeg is bij AZ momenteel. Ondanks twee vervelende nederlagen op rij, kijkt de oefenmeester met een goed gevoel richting het Europa League-treffen met LASK Linz. Het volle programma doet zijn selectie naar eigen zeggen nog niet de das om. "Wij houden hier alles bij. Ik zie niet dat mijn spelers in het rood staan momenteel."

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. Slot kan tegen de Oostenrijkse koploper donderdag niet beschikken over Pantelis Hatzidiakos, Stijn Wuytens en vermoedelijk ook Ron Vlaar. Bovendien lijken de tegenstanders meer in te spelen op het spel van AZ, toch vindt Slot niet dat 'de code gekraakt' is. "Maar ze wapenen zich ook tegen onze rechterkant", stelt de coach, die Teun Koopmeiners donderdagavond vermoedelijk naar de achterhoede haalt.

Lees ook'Personele problemen AZ in aanloop naar duel met Linz'

"Gedurende het seizoen kennen clubs nu eenmaal steeds beter de sterkte en zwaktes van tegenstanders. Natuurlijk ben ik op zoek naar variatie. Dat is een trainer altijd", stelt Slot, die bovendien de geschorste Fredrik Midtsjø moet missen. Hij wordt vervangen door aanwinst Hakon Evjen, waardoor Dani de Wit een linie terugzakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen