El Allouchi ziet veel gelijkenissen tussen Hyballa en Vreven

19 februari 2020, 09:58

Mounir El Allouchi ziet bij Peter Hyballa veel gelijkenissen met zijn oude coach Stijn Vreven. De middenvelder van NAC Breda is blij met de Duitser aan het roer, met wie afgelopen week AZ in de beker en maandagavond Jong Ajax in de Eerste Divisie werden verslagen. Hij denkt terug aan 2017, de periode van Vreven. "Toen stonden we in de winterstop ook ergens in de middenmoot, werden we weggeschreven, kwam Vreven en bloeiden we tegen het einde van het seizoen helemaal op. Ik heb nu een vergelijkbaar gevoel."

Dat vertelt hij tegenover BN/De Stem. El Allouchi ziet ook tussen beide persoonlijkheden veel overeenkomsten. "Eerlijkheid vind ik als mens belangrijk. Deze trainer is eerlijk. Als iemand iets zegt, maar dat niet meent; daar kan ik dus niet tegen... Hyballa is: niet mauwen, hard trainen, bikkelen en je best doen. Daar houd ik van. Rust staat niet in zijn woordenboek."

Lees ook: Jordan van der Gaag: "We gaan de bekerfinale halen met NAC"

De 25-jarige voetballer denkt dat de energie van de oefenmeester goed is voor de talenten van NAC Breda. "Als jonge groep hebben we iemand met passie langs de zijlijn nodig. Bij de 2-0 zag je dat niemand zijn koppie liet hangen. Mijn broer zei het laatst nog: hij ziet aan mij dat ik opbloei onder deze trainer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen