Neymar boos op artsen PSG, aanvaller wilde eerder ritme opdoen

19 februari 2020, 15:56

Neymar keerde dinsdagavond terug bij Paris Saint-Germain in het elftal na blessureleed, maar als het aan de Braziliaan had gelegen, had hij alweer veel eerder in de basis gestaan. De aanvaller had graag minuten gemaakt voorafgaand aan het belangrijke treffen in de Champions League met Borussia Dortmund. "De doktoren besloten dat ik niet mocht spelen. Ik vond het maar niks."

Dat zei hij na de 2-1 nederlaag tegen Borussia Dortmund, waarin hij overigens wel direct een doelpunt (intikker) maakte. Toch ontbrak het Neymar duidelijk aan wedstrijdritme, dat hij graag eerder had opgedaan. "Ik voelde me prima", verzekerde Neymar, die met een ribblessure kampte. "De club was bang, maar uiteindelijk ben ik degene die heeft geleden."

De voorzichtigheid bij PSG is overigens wel enigszins te begrijpen, aangezien Neymar de laatste twee seizoenen in de cruciale fase van de Champions League ontbrak vanwege een zware blessure. Coach Thomas Tuchel erkende na de verloren wedstrijd ook al dat Neymar duidelijk wedstrijdritme miste tegen Dortmund.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen