Kiomourtzoglou door Heracles beloond voor ontwikkeling

20 februari 2020 – Heracles Almelo heeft Orestis Kiomourtzoglou beloond voor zijn uitstekende ontwikkeling. Het contract van de Duitser – dat nog anderhalf jaar doorliep – is opengebroken en met twee jaar verlengd, waardoor hij nu tot en met 2023 onder contract staat bij de Eredivisionist. Bovendien is er een optie voor nóg een seizoen opgenomen in de nieuwe verbintenis.

Kiomourtzoglou door Heracles beloond voor ontwikkeling

Dat laat Heracles Almelo weten op de clubsite. "Orestis heeft zich sinds zijn komst razendsnel ontwikkeld", stelt technisch manager Tim Gilissen. "Zowel binnen als buiten het veld is hij een belangrijke schakel in ons team geworden. We zijn blij dat hij ervoor kiest langer in Almelo te blijven. Dat is niet alleen goed voor zijn persoonlijke groei, ook voor het elftal en richting komend seizoen is dit een positief signaal."

De Duitser kwam afgelopen zomer over van SpVgg Unterhaching en sindsdien kwam hij 24 wedstrijden in actie namens Heracles Almelo. Zijn goede prestaties leverden hem ook een oproep voor Duitsland O21 op. "Ik heb een hele goede stap gemaakt door hiernaartoe te komen", vindt Kiomourtzoglou dan ook.

"Ik kan hier doorgroeien en voel het vertrouwen vanuit de club. Het doet mij goed dat mijn spel en inzet gewaardeerd worden. Voor de komende weken ga ik er met het team alles aan doen punten te pakken voor de club en de fans", aldus Kiomourtzoglou.

gerelateerd