Messi pleit uitgesproken voor terugkeer Neymar bij FC Barcelona

20 februari 2020, 17:56

Lionel Messi hoopt vurig op een terugkeer van Neymar bij FC Barcelona. De Argentijnse aanvaller heeft in een interview uitgesproken dat hij hoopt dat de Braziliaan weer in Catalonië wil komen voetballen, ondanks het pikante vertrek van de superster.

Dat vertelt Messi in een voor hem zeer uitgesproken interview met El Mundo Deportivo. "Het is logisch dat de fans hun bedenkingen hebben bij de manier waarop Neymar is vertrokken. Dat had ik destijds ook, omdat we er alles aan hebben gedaan om hem te behouden voor FC Barcelona. Maar uiteindelijk willen we allemaal de beste spelers hebben om prijzen te winnen", legt Messi zijn wens voor de rentree van Neymar uit.

Lees ook: Messi ziet Barcelona niet als kandidaat voor CL-overwinning

Volgens Messi is de Braziliaan, inmiddels uitkomend voor Paris Saint-Germain, een van de beste spelers ter wereld. "Daarom zou ik een terugkeer van hem geweldig vinden. Ook is hij een vrolijk persoon, die veel lacht en geniet op en buiten het veld. Hij zorgde voor een hoger niveau bij alle spelers", aldus Messi, die denkt dat de buitenspeler zelf ook open staat voor een terugkeer. "Hij heeft spijt wat hij heeft gedaan en probeerde vorig jaar ook al terug te komen. Zijn excuses aanbieden is de eerste stap die hij zet naar een terugkeer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen