'Vertrouwen ADO in Pardew al helemaal verdwenen'

21 februari 2020, 08:11

Het huwelijk tussen ADO Den Haag en Alan Pardew vertoont al serieuze scheuren. Volgens het Algemeen Dagblad is binnen twee maanden het vertrouwen in de Engelsman volledig verdwenen. Zijn aanstelling wordt omschreven als een 'grove inschattingsfout'. Het verlangen naar Fons Groenendijk is groot.

Onder Pardew blijven resultaten uit en wat vooral opvalt zijn de vele wisselingen in het elftal. Wekelijks brengt hij een andere ploeg op de been en dat zorgt voor ergernis. Pardew mocht in januari van directeur Mohammed Hamdi zelf de markt op om nieuwe spelers te halen. Maar liefst acht nieuwelingen kwamen naar de Hofstad, bijna geen enkele voegt wat toe. 'Verbazing maakt nadrukkelijk plaats voor verbijstering in het Cars Jeans Stadion, waar de heersende gedachte steeds nadrukkelijker is: was Fons Groenendijk maar gebleven', schrijft het AD.

Pardew onder vuur bij ADO: "Lachertje

Pardew zou een gebrek aan kennis van het Nederlandse voetbal hebben. 'Wie er in de Eredivisie spelen? Pardew lijkt er geen flauw benul van te hebben. Vorige week, melden ingewijden, wist hij nog niet of en waar competitieduels op tv te zien zijn.' Ook dreigt de selectie zich op te splitsen in twee kampen: enerzijds de Nederlanders, anderzijds de Engelsen. Scepsis was er al, met de huidige prestaties neemt ook het cynisme toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen