Slot wil na boost tegen LASK een goede serie neerzetten

21 februari 2020, 15:53

Arne Slot is zeer content met het resultaat dat AZ donderdagavond behaalde tegen LASK Linz in de Europa League. Na enkele moeilijke weken ziet de coach de remise als een goed vertrekpunt om weer een goede serie neer te zetten. Te beginnen tegen PEC Zwolle, tegen wie het Stijn Wuytens, Ron Vlaar en de langdurig geblesseerde Pantelis Hatzidiakos nog wel moet missen.

Dat zei de coach op het clubkanaal van de Alkmaarders, waarop hij wel waarschuwt voor de opponent. "Ik heb hen tegen Feyenoord zien spelen en zij hadden daar ook zomaar een goed resultaat kunnen boeken. Ze werden absoluut niet ondersteboven gespeeld", zei Slot over PEC Zwolle.

De oefenmeester denkt dat zijn elftal weer enig vertrouwen heeft getankt tegen LASK Linz. Ook vanwege de manier waarop werd gestreden. "We speelden onze 38e wedstrijd en de spelers toonden voor de 38e keer aan bereid te zijn heel hard voor elkaar te willen werken", aldus Slot. "Dat is heel prettig om te zien en met die late gelijkmaker hebben we loon naar werken gehad. Tegelijkertijd moeten we ook niet overdrijven: het was maar 1-1 en we moeten volgende week vol aan de bak."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen