Odgaard blijft spits sc Heerenveen, Espejord nog steeds niet fit

21 februari 2020, 15:57

Johnny Jansen houdt ook tegen ADO Den Haag vast aan Jens Odgaard in de spits bij sc Heerenveen. De huurling van Sassuolo rendeert maar moeizaam in Friesland. Echter is winterse aankoop Runar Espejord nog steeds niet fit genoeg om te beginnen. Daarnaast acht Jansen jeugdspeler Rein Smit nog niet rijp genoeg voor het grote werk.

Hoewel Heerenveen al sinds 8 december op een overwinning wacht, vallen er zaterdag geen wijzigingen in het elftal te verwachten. De slechte serie knaagt wel, bekent Jansen. "Onze kracht in de eerste helft van het seizoen was dat we steeds goed bij elkaar bleven. Dat moeten we weer voor elkaar zien te krijgen, terwijl we tegelijk goed willen voetballen", citeert de Leeuwarder Courant de trainer van Heerenveen. "Dat willen we ook tegen ADO. Maar winnen, ook al is het op een lelijke manier, is het belangrijkst."

Lees ook: ADO ziet concurrentie uitlopen: "Dat creëert wel extra druk"

Contractnieuws

Heerenveen had vrijdag ook contractnieuws: de zestienjarige Timo Zaal tekende zijn allereerste profcontract. De talentvolle verdediger zette zijn handtekening onder een contract dat hem tot medio 2023 aan Heerenveen verbindt. "Dat hij op vijftienjarige leeftijd al mee is geweest op trainingskamp met het eerste elftal, zegt veel over zijn kwaliteiten", aldus technisch manager Gerry Hamstra.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen