García blij dat rust in elk geval even is teruggekeerd bij FC Twente

21 februari 2020, 16:11

Gonzalo García is blij dat de rust in elk geval voorlopig is teruggekeerd bij FC Twente. De oefenmeester won vorige week van AZ en afgelopen week was het daarom opvallend stil uit Enschede, waar de dagen daarvoor de club in de brand stond. "Het gaat hier altijd met ups and downs, dat weet je. Maar we hebben steeds geprobeerd om de focus op het voetbal te houden."

Dat vertelt de coach tegenover TC/Tubantia. Wout Brama zat vorige week bij de selectie en zal ook dit weekend normaliter gewoon tot de groep behoren die bij de wedstrijd tegen FC Utrecht aanwezig is. García is vol vertrouwen dat er een goed resultaat komt in de Domstad, te meer omdat hij vond dat zijn ploeg niet eens zo slecht aan 2020 was begonnen. "Alleen tegen FC Emmen speelden we echt niet goed", zei García.

Het duel met FC Emmen was namelijk pas de eerste nederlaag van het kalenderjaar. "Dat is geen slecht begin van het jaar. We zijn voor het vervolg van de competitie op zoek naar stabiliteit, het mentale deel is daarbij belangrijk. Vanuit het goede gevoel dat we overhielden aan het duel tegen AZ, kunnen we verder", aldus García.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen