Corona-virus velt Serie A: zondag drie duels afgelast

23 februari 2020, 00:12   Bijgewerkt: 23 februari 2020, 09:57

Het Corona-virus slaat om zich heen in Italië en dat heeft gevolgen voor de Serie A. De minister-president van het land heeft zaterdagavond aangekondigd dat alle sportevenementen in Lombardije en Veneto zondag geen doorgang zullen vinden. Dat betekent dat onder meer Internazionale niet in actie zal komen.

Inter zou zondag tegen Sampdoria spelen, maar die wedstrijd gaat niet door. Ook Hellas Verona - Cagliari en Atalanta - Sassuolo zijn uit het schema gehaald. Zaterdag werden er al 42 jeugd- en amateurwedstrijden afgelast, net als een duel in de Serie B. Italië wil het zekere voor het onzekere nemen en last daardoor ook drie Serie A-duels van zondag af. De clubs hebben dit zelf overigens nog niet bevestigd.

Het Corona-virus slaat de laatste tijd angstig snel om zich heen in Italië. In de regio's Lombardije en Veneto zijn al meer dan zestig mensen positief getest op het virus, terwijl er ook in de regio Piemonte al mensen met het Corona-virus zijn aangetroffen. In Italië zijn tot dusver twee personen overleden aan het virus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen