Geen tweespalt bij ADO: "Al die nonsens, helemaal niet waar"

23 februari 2020, 09:16

Dat ADO Den Haag één team is, liet de laagvlieger zondag zien tegen sc Heerenveen (2-2). Er werd afgelopen week veel gezegd en geschreven over hoe de verhoudingen liggen in de groep. Er zou sprake zijn van een tweespalt tussen de Nederlandse spelers en de nieuwe Engelse delegatie, maar dat is volgens Alan Pardew helemaal niet waar.

?De coach reageerde na het duel in Friesland op die berichten. "Een tien voor de inzet van zowel de Nederlandse als Engelse spelers", zei hij met een knipoog tegen Omroep West. "Ik ben enorm tevreden met de inzet en het punt. Er was deze week veel te doen over dat we niet één groep zouden zijn en dat er onenigheid was tussen de Engelse en de Nederlandse spelers. Al die nonsens. Dat is helemaal niet waar. Dat moesten we vandaag tonen en dat hebben we gedaan."

ADO kwam in Friesland met 0-2 voor, maar kon Heerenveen niet weerhouden om ook twee keer te scoren. Het gelijkspel is op zich een prima resultaat, weer Pardew. "We verloren vandaag Malone al na elf minuten. Ook moesten we een doelpunt slikken met de laatste poging van Heerenveen in de eerste helft. Dat geeft een mentale tik. Veel teams zouden daaronder bezwijken en de wedstrijd verliezen. Daarom ben ik enorm tevreden dat we hebben laten zien dat we een team zijn."

ADO staat voorlaatste met zeventien punten, vijf minder dan PEC Zwolle. Die ploeg gaat zondag op bezoek bij AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen