Advocaat wil Bannis de kans niet geven: "Niet goed genoeg"

23 februari 2020, 11:00

Feyenoord heeft met Naoufal Bannis een groot talent in de gelederen, die onder Jaap Stam al enkele keren mocht proeven aan het grote werk. De zeventienjarige spits wacht onder Dick Advocaat nog op zijn eerste kans, die nog wel even op zich lijkt te wachten. De coach voelt er weinig voor om hem op te stellen.

Tijdens het bewind van Stam speelde Bannis zes keer mee bij Feyenoord. De jeugdinternational moet onder Advocaat echter wachten op zijn kans. Ook nu Nicolai Jørgensen en Luciano Narsingh geblesseerd zijn, mag hij niet meedoen. "Hij is in mijn ogen op dit moment nog niet goed genoeg", zei Advocaat na de 2-1 zege op Fortuna Sittard tegen FOX Sports.

"Deze jongen is net zeventien. Nogmaals: als ze de leeftijd en de kwaliteiten hebben, dan spelen ze of zitten ze bij ons op de bank. Deze jongen moet toch nog meer meters gaan maken. Als hij dat doet, kun je misschien zeggen dat hij er klaar voor is. Het moet niet andersom zijn, hij moet het echt verdienen, vind ik. Zo ben ik opgegroeid en zo hoort het nu ook te zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen